søndag den 19. august 2007

Fra et klippekort til en bil

Så er de første par dage i Auckland gået og i morgen skal vi starte på vores praktikophold i Manukau, hvilket bliver spændende.

Ellers er de første par dage gået med sightseeing i Auckland vel og mærke i en light udgave, hvor vi har taget det meget roligt. Vi har jo ikke noget, som vi skal nå i modsætning til alle turisterne, der skal nå at se Auckland på et par dage. Den første dag var vi i Sky Tower – det høje karakteristiske tårn i Auckland, der kan ses i baggrunden på billedet. I går var vi så på Auckland Museum, der bl.a. har en stor samling af Maori genstande.

I formiddag var vi oppe på Mount Eden, der er en af de 48 udslukte vulkaner som Auckland er bygget ovenpå – udsigten over Auckland kan ses på billedet. Derefter spurgte vi i receptionen, hvor det var muligt at købe klippekort til bussen til Manukau som vi ville med i morgen tidlig. Den hjælpsomme dame kom efter flere lange telefonopkald frem til, hvor vi kunne købe et klippekort, men hun syntes dog, at det ville være klart det letteste og billigste for os, at leje en bil. Vores plan var, at leje en bil i løbet af ugen evt. med hjælp fra Manukau, men prisen talte sit tydelig sprog og vi endte med at leje en bil for resten af ugen. Så nu har vi en bil ligesom resten af befolkningen i Auckland har – det med busser og tog er de ikke så pjattede med.

Vi har allerede nydt godt af vores bil, som vi kørte til supermarkedet i og fyldte bagagerummet op. Jesper stod for kørslen, der foregår i venstre side af vejen, så vi andre har stadig den oplevelse til gode. Jeg kunne i hvert fald godt tænke mig, hvis vi i løbet af ugen kan finde en markvej, hvor jeg kan øve mig:-)


Som en ekstra service til de palme-interesserede er der lige et billede af et flot eksemplar her i Auckland.

Ingen kommentarer: