fredag den 17. august 2007

Dag 1 i Auckland

Efter en rejse, der indbefattede ni timer i Dubai lufthavn, fem tjek af vores håndbagage (det sidste i Sydney ses paa billedet) og tre gange morgenmad på et døgn, er vi nu nået frem til Auckland. Det siger sig selv, at sådan en rejse ikke er helt uden konsekvenser – det er en lettere svimmel og fortumlet forfatter, der skriver dette, så kommaer og stavning tages der intet ansvar for.

I Auckland blev vi modtaget af to fra Manukau City, der skulle køre os til det hostel, hvor vi skal bo midlertidigt indtil vi (forhåbentlig snart) finder det sted, hvor vi skal bo. Ud over små tasker med godter fra New Zealand blev vi modtaget med noget, der må betegnes som dårligt vejr – 8 grader, styrtregn og kraftig blæst. Forhåbentlig var det så det vejrmæssige lavpunkt, mens det fra nu af blot vil blive bedre og bedre. Påskeliljerne blomstrer for resten, så må påsken og foråret da være på vej!?!

Vi skal først starte praktikopholdet mandag, så vi har de næste par dage til at ordne en masse praktiske ting, gå lidt rundt i byen og få styr på nat og dag igen.

1 kommentar:

Flemming Nielsen sagde ...

Det er dejligt at høre livstegn fra den anden side af jordkloden. Det er L A N G T væk.
Diamantdagen er forløbet hyggeligt. Kirsten sendte i aftes sine billeder fra dagen, da vi ikke havde fået kamera med!!!!
Ellers er det den store tennisafslutningsdag :) Desværre er det noget tvivlsomt vejr, næsten alle vejrtyper er repræsenteret i dag.
KH Mor