mandag den 10. september 2007

En tur ud i sneen

Denne weekend har vi så for første gang bevæget os længere væk fra Auckland – vi har været i Taupo nede syd på i kulden og sneen. Vi boede i Taupo ved søen, der i sin tid er dannet ved, at en vulkan er eksploderet – lidt svært at forestille sig en idyllisk aften som på billedet. Billedet viser Jesper og Tine ved Taupo i hvad der efterhånden er et gennemgående tema på mine billeder: spejde-position.

Hovedformålet med weekendens udflugt var at få en dag på ski. Min erfaring på ski begrænser sig til kælkebakken i Frederiks for omkring 15 år siden, så der var ingen tvivl om, at jeg skulle stille op i køen til skiskolen. Her kommer så et tip til folk, der aldrig har været på ski og skal prøve det for første gang (bygger meget videnskabeligt på observeringer en dag på Mt. Ruapehu): Sørg for, at prøve det et sted, hvor der er kinesere til stede, i forhold til dem, vil enhver nybegynder føle sig som en skiløber, der ikke er langt fra en plads ved vinter OL. Med hensyn til ski er jeg kommet frem til den konklusion, at det faktisk er ret sjovt – altså for mig handlede det jo mest om, at bremse og køre udenom folk, men jeg tror, at det med tiden kunne blive rigtig sjovt.

Til skituren investerede vi alle i nye huer, vi har svært ved, at blive enige om, hvilke huer, der er de flotteste. Bedøm selv på billedet…

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Det ser da fint ud. Tilsyneladende har I alle 'huehoveder'. I kan bare sige til, hvis jeg skal kreere huer til jer.
Kærlig hilsen
Anne Maries Mor