lørdag den 17. november 2007

Mod Sydens Sol

Efter at have taget afsked med Auckland og Manukau City Council er turen gået sydpå. Pakningen i Auckland var lidt mere kompliceret end først antaget, da man faktisk kan få samlet en frygtelig masse skrammel sammen på 3 måneder. Måske handler det om, at man ikke rigtig ejer noget, når man kommer og derfor føler, at man bør gemme ALT, hvad man kommer i nærheden af - for mit vedkommende inkluderede det en utrolig mængde plastikposer, alle de papæsker, jeg har været i nærheden af, et bibliotek af brochurer og generelt papir! Men pakket fik vi da, og fredag morgen gik turen mod Wellington.
Vi havde en enkelt nat i Wellington og nåede også at tage med cable car og se parlamentsbygningen – så eftersigende kan vi godt tillade os at sige, at vi har set Wellington. Lørdag morgen steg vi på færgen og sejlede over til Sydøen. Vejret var perfekt og udsigten fra færgen kunne ikke være meget bedre.
Vi har nu indkvarteret os på et motel i Nelson og efter en lidt larmende nat på det hostel vi sov på Wellington virker alt her perfekt. Vi har fået vores eget værelse, med eget badeværelse, svømmepøl i haven og (til vores store overraskelse) trådløst internet (så kunne bloggen jo også lige blive opdateretJ). Desuden har vi også fået en ny bil og den kører som en drøm – jeg har ikke kørt på landevej i den endnu, men eftersigende ruller den, som vi ikke har prøvet at rulle før. I morgen skal vi på kajaktur, så det bliver forhåbentlig endnu en solskinsdag i syden.

Ingen kommentarer: